Nieuws 21 sep 2018 HFMN

Angsthazen opgepast! De Killer Clown trend is terug!

Idioten die zich verkleden als Killer Clown en mensen de stuipen op het lijf jagen. Angsthazen unite: de bitches zijn terug!

Killer Clown Prank is back

Nooit eerder werd een prank dusdanig veel besproken als de Killer Clown Prank. In 2017 wisten mensen, verkleed als Killer Clown, niets vermoedende voorbijgangers de stuipen op het lijf te jagen. Toen de grap vooral in video’s naar buiten werd gebracht, ging het geintje internationaal viral. Resultaat? Heel veel mensen gingen het na doen. De hype leek voorbij te zijn, maar twee jongens zijn deze week wederom achtervolgd door een clown. De hype is back!

In het Engelse Kent werden twee jongens achterna gezeten door een man, die als clown verkleed was. Hij had een mes in zijn hand en riep “RUN OR DIE!”. De jongens gingen als een idioot naar huis en de politie werd er zelfs bij gehaald. Iets wat vorige jaar ook bijzonder vaak het geval was. Ondanks het feit dat het als grap is bedoelt, staan de slachtoffers oprecht doodsangsten uit. De politie is om die reden de plek in Kent als een idioot in de gaten aan het houden. Al komen ze wel met een prachtig statement:

‘We houden het gebied in de gaten nadat we kennis kregen van het incident. Echter hebben we niemand gezien die voldoet aan de beschrijving van het slachtoffer.’

Kortom: de politie heeft op dit moment nog geen man gevonden met een rode pruik, wit gezicht en schoenmaat 56. Lekker bezig lui!

Clown GIF - Find & Share on GIPHY

Hier van kunnen genieten? Check dan ook zeker dit artikel!

Reageer op artikel:
Angsthazen opgepast! De Killer Clown trend is terug!
Sluiten