Pranks 3 jun 2017 Redacteur

Klimaatwetenschappers zijn sceptisch over het bestaan van Donald Trump

Meer dan 500 klimatologen, geologen en andere wetenschappelijke experts houden het komende weekend een symposium in Parijs dat volledig toegewijd wordt aan het al dan niet bestaan van Donald Trump, de vermeende 45ste president van de Verenigde Staten. Hoewel het politieke fenomeen de laatste jaren prominent in de media verscheen en volgens uiteenlopende bronnen onlangs zelfs in Europa voelbaar was, blijven vele vooraanstaande wetenschappers sceptisch en lijkt de internationale gemeenschap nog steeds erg verdeeld over de feitelijke existentie van de man.

trump

Sinds zijn verkiezingsoverwinning in november blijven klimatologen en politieke wetenschappers het bestaan van Donald Trump druk bediscussiëren. “Ontkenners van het Trump-fenomeen zijn er altijd geweest,” legt Professor Albert de Gier, hoogleraar meteorologie of weerkunde aan de Universiteit van Amsterdam, uit. “En dan mag je nog zo lang met harde bewijzen staan zwaaien als je wil. Als je gewoon al naar de feiten kijkt, weten we dat die man zeker sinds de jaren veertig consequent bestaan moet hebben en de impact van zijn daden wordt dan ook duidelijker en stilaan zelfs onomkeerbaar. Het is van kapitaal belang voor het welzijn van de planeet dat we de bevolking – en dus ook elkaar – beginnen te overtuigen van het bestaan en gevaar van deze man.” (via hetbelegvanantwerpen.com).

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Klimaatwetenschappers zijn sceptisch over het bestaan van Donald Trump
Sluiten