Pranks 27 mei 2018 Redacteur

Knallen op de langste stormbaan van Nederland!!

zoet1

Bijna vierhonderd meter klimmen, klauteren, kruipen en afzien. En dat dan zo snel mogelijk. Daarvoor staat de grootste stormbaan van Nederland, die half juli in Zoetermeer verrijst.

De bijzondere stormbaan staat er van 14 tot en met 22 juli, met dank aan Attractiecentrum Zoetermeer aan de Wattstraat. De baan komt op het gras langs de drukke Oostweg in Oosterheem. Het parcours, om precies te zijn 380 meter lang, is opgebouwd met luchtkussens in allerlei vormen. Gehoopt wordt dat er vele duizenden mensen opaf komen. Zij kunnen zich op de baan met elkaar meten, door te kijken wie de baan het snelst aflegt. Daar is per leeftijdscategorie een prijs aan verbonden.

Initiatiefnemer is Wim van der Kooij, de eigenaar van Attractiecentrum Zoetermeer, dat binnenkort overigens zijn naam verandert in GameCity Go-Karting. Vorig jaar lag op het dak van The Wall langs de A2 in Utrecht een stormbaan van 320 meter en dat was een groot succes. Deze baan inspireerde Van der Kooij tot een nóg langere baan.

“De baan achter ons pand moet families en andere groepen uit de hele regio trekken. Mensen kunnen tegen elkaar strijden. We hopen op een sportief, veilig en succesvol evenement.”

Zien we in Zoetermeer? Tot dan!!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Knallen op de langste stormbaan van Nederland!!
Sluiten