Nieuws 27 aug 2018 HFMN

Moeder knuffelt 45.000 dollar per jaar bij elkaar

Geld verdienen met knuffelen klinkt als een droom! Maar voor deze moeder is het toch echt de keiharde realiteit.

Moeder verdient flink salaris met knuffelen

De Australische Jessica O’Neill, moeder van drie schattige kiddo’s, verdient haar geld op unieke wijze. De dame heeft geen zware negen tot vijf baan, maar knuffelt er flink op los. En dat doet ze zo verdomde goed, dat ze op jaarbasis zo’n 45.000 dollar binnen haalt. Dat heeft de dame potverdikkie goed voor elkaar!

Jessica is het afgelopen decennium actief geweest als masseur, maar om te blijven vernieuwen voegde ze daar na verloop van tijd een service aan toe. Ze duwt namelijk niet alle spieren lekker op z’n plek, maar geeft je ook nog eens een stevige knuffel. Iets wat vooral helpt bij klanten die zich eenzaam of depressief voelen. Een service waar de klant, voor 46 dollar, een uur lang gebruik van kan maken. Dat is lekker verdienen!

Spread the love

Jessica kreeg thuis niks te kort als het op liefde aankwam. Volgens O’Neill was haar moeder altijd erg liefdevol en gaf ze veel knuffels aan haar dochter. Iets wat Jessica altijd een goed gevoel wist te geven. En dat wil ze met alle liefde doorgeven aan mensen die deze liefde niet hebben gehad of niet hebben.

CHECK OOK:Chick nodigt 150 Tinder matches tegelijk uit voor date

Er zijn wel eens momenten geweest dat het ongemakkelijk wordt, maar in 99 procent van de gevallen is er niks aan de hand. Eerst mediteert Jessica met de klant om even ontspannen te worden, vervolgens zorgen de knuffels ervoor dat mensen uit hun schulp komen. Op die manier kunnen ze overal over praten en oprecht relaxed terugkomen van de behandeling. Een methode waar Jessica inmiddels 45.000 dollar per jaar mee verdient. Maar buiten dat bedrag is het initiatief al prachtig van zichzelf!

Reageer op artikel:
Moeder knuffelt 45.000 dollar per jaar bij elkaar
Sluiten