Pranks 24 feb 2018 Redacteur

Kom nu glow-in-the-dark apenkooien in Amsterdam!

glow

We wilden het allemaal tijdens onze gymles doen, apenkooien. Er was echter maar een kleine kans dat de gymleraar daadwerkelijk ging apenkooien. Maar dit tijd is voorbij, je kan nu namelijk gewoon gaan apenkooien wanneer je wil.

Wat is apenkooien ook alweer precies? “Apenkooi is hét fenomeen in de Nederlandse gymzalen. Deze variant van het aloude tikkertje waarbij niemand de grond mag raken zorgt al jaren voor opwinding en hilariteit; het is de ultieme combinatie van sport en spel.” Aldus ApenkooiGym.

Maar in Amsterdam wordt het nog een tikkeltje spectaculairder, daar organiseert ApenkooiGym namelijk een heuse Glow in the Dark Apenkooi. EPIC! De allereerste heeft vanavond plaatsgevonden, maar wij denken dat er vast meer Glow in the Dark sessies worden georganiseerd.

Niet woonachtig in Amsterdam? Of in de buurt van Amsterdam? Niet getreurd, ApenkooiGym organiseert in verschillende grote steden meerdere keren per week apenkooisessies. Wie neem jij mee om te gaan Apenkooien?!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Kom nu glow-in-the-dark apenkooien in Amsterdam!
Sluiten