Pranks 13 feb 2018 Redacteur

Koppel dat huis verborg met een garagedeur moet boete betalen

Een Brits echtpaar dat probeerde te verbergen dat ze hun garage in een geheim huis hadden veranderd door het met een valse garagedeur te plaatsen, kreeg een boete.

Dr. Reeta Herzallah en Hamdi Almasri, uit Enderby, Leicestershire, gebruikten de valse deur om de deuropening en het raam van het nieuwe gebouw te verbergen voor planningsinspecteurs, meldt de Leicester Mercury.

Dit ondanks het feit dat de toestemming voor de nieuwbouw al was geweigerd door de gemeenteraad, omdat ze het toch deden. Stout Stout.

Het paar werd veroordeeld in de rechtbank van Leicester wegens het overtreden van een aantal planningsvoorwaarden nadat de autoriteiten in de war waren van meldingen dat het paar ongeautoriseerd werk had verricht in de garage.

Het stel moet nu de garage terugbrengen naar zijn oorspronkelijke doel. Kan het me niet voorstellen dat een garage leuk zou zijn om in te wonen, toch?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Koppel dat huis verborg met een garagedeur moet boete betalen
Sluiten