Images 7 aug 2016 Mark

Laat opblijven, rommelig zijn en schelden zijn allemaal tekenen van hoge intelligentie

mess1

Laat opblijven, rommelig zijn en schelden zijn allemaal tekenen van hoge intelligentie.

Onderzoekers aan de Universiteit van Minnesota hebben onlangs een studie naar buiten gebracht waarin ze claimen dat mensen die niet geprikkeld kunnen worden voor opruimen, beduidend creatiever zijn, aangezien hun rommelige omgeving hen helpt te denken in een ander daglicht. Dus als jij een sterke onwil voelt bij het opruimen van je kamer, is dat eigenlijk een teken dat je geest met andere dingen bezig is. Dus of iedereen je even met rust kan laten…

mess2

Volgens The Independent, een andere studie, zijn kinderen die in hun jongere jaren stiekem naar South Park keken en voor dood speelde als hun vader de trap op kwam, minder succesvol op jonge leeftijd, maar over het algemeen meer succesvol in hun latere jaren!

Een derde studie door de Language Sciences vond dat mensen die meer schelden vaak intelligenter zijn dan degenen die de magische woorden ontwijkt. Een brede lexicon is een indicatie van gezonde verbale bekwaamheid, in plaats van een dekmantel voor tekortkomingen. Fuck hé, eindelijk gerechtigheid!

mess3

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Laat opblijven, rommelig zijn en schelden zijn allemaal tekenen van hoge intelligentie
Sluiten