Pranks 11 jun 2017 Redacteur

Lerares (25) heeft seks met drie van haar leerlingen

lerares1

In de Verenigde Staten is afgelopen een lerares gearresteerd omdat ze er seksuele relaties op nahield met drie jongens uit haar klas. Ze wordt beschuldigd van crimineel seksueel gedrag na anonieme tips bij de politie

lerares2

Agenten bij de Rocky Mount Police Department hebben verhoor gehad met studenten en medewerkers van de school, die 1300 studenten van kleuterschool tot 12e klas (17-18 jarigen) telt, alvorens de arrestatie te verrichten. Blijkbaar raakte Erin McAuliffe, de 25-jarige lerares, iets te nauw bevriend met drie van haar leerlingen.

Zij werd vastgehouden in de Carteret County-gevangenis en is op borgtocht van 20.000 dollar vrijgekomen. De eerste gerechtelijk verschijning vindt plaats op 12 juni aanstaande.

lerares3

De politie zegt dat alle seksuele ontmoetingen buiten de campus plaatsvonden, inclusief het misdrijf waarbij een minderjarige betrokken is. Ze werd ontslagen op 4 mei, een dag voordat de politie werd afgezet over het meest recente misdrijf.

Volgens haar LinkedIn profiel studeerde McAuliffe aan Methodist University in 2014, met een BA in Wiskunde.

lerares4

Zij werd in augustus 2016 aangenomen op de school en is schijnbaar single.

Volgens de wetgeving kunnen de seksuele handelingen met de minderjarige zorgen voor een celstraf van 51 tot 64 maanden. Aangezien dit haar eerste misdrijf is, lijkt het dat de straf niet langer zal worden.

Wat vinden jullie hiervan? Is dit de straf die ze verdient?

lerares5

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Lerares (25) heeft seks met drie van haar leerlingen
Sluiten