Pranks 1 okt 2014 Bob van Toor

Lig je in het ziekenhuis met leukemie. Komt Taylor Swift langs om even met je te zingen.

Er zijn heel veel dingen kut aan ernstig ziek zijn. Te veel om hier op te noemen zelfs. Maar één van de vervelendste dingen is toch wel de verveling, het vreselijke wachten op een operatie, op een bericht, of, zoals in het geval van deze man, tot hij zich weer wat beter voelde na een chemokuur.

Dan helpt het best een beetje als je bezoek krijgt. Het helpt zelfs best een boel als je bezoek krijgt van niemand minder dan Taylor Swift. En als ze dan ook nog je piano in een hoekje van de kamer ziet staan, en voorstelt om een mopje te zingen… nou, reken maar dat de dag van deze kale held een behoorlijk stuk beter was!

Hij had ‘Someone like you’ van Adele zelfs helemaal uitgeschreven op bladmuziek, iets waar La Taylor nogal van onder de indruk is. Helaas kent ze net niet alle teksten uit haar hoofd, maar zoals zij zelf al zegt: als jij kijkt hoever jij komt, kijk ik hoever ik kom.

Eigenlijk net een beetje als het leven. Fijn als we dat allemaal een stukje leuker voor elkaar maken, zoals hier!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Lig je in het ziekenhuis met leukemie. Komt Taylor Swift langs om even met je te zingen.
Sluiten