Nieuws 28 aug 2018 HFMN

Lingeriesetjes voor mannen: het is een ding!

Vrouwen kunnen zich prachtig kleden met lingeriesetjes. Mannen niet zo zeer. Althans, dat dachten we! Lingerie voor mannen is namelijk gewoon keihard een ding!

Mannen aan de lingeriesetjes

Je hebt nog wel eens van die lolbroeken die vragen of het, als man, niet eens tijd wordt voor een bh. Een gek idee zou je zeggen, maar het is inmiddels echt een ding! Waar vrouwen zich voorheen exclusief in prachtige lingerie konden proppen, moest de man het doen met een fantastische onderbroek. Maar daar is, blijkbaar, een eind aan gekomen. Lingeriesetjes voor mannen is namelijk keihard een ding.

HommeMystere is een lingerie/ondergoed merk wat zich speciaal richt op het pikant aankleden van mannen. Van kleine bh’tjes tot aan korte rokjes waar de leuter onder vandaan kan hangen: het is er allemaal.

Lingeriesetjes, lingerie, mannen, kleding

Betaalbaar en geliefd

Wie denkt dat het merk alleen voor mannen een succes is heeft het mis. Vrouwen zijn massaal verliefd geworden op het merk. Op een of andere manier vinden ze het supertof om hun man in deze kleding te zien. En ondanks het feit dat we het zelf niet zo goed snappen, is het niet eens zo gek. Want wanneer we vrouwen in deze pakjes zien, gaan we ook helemaal gek.

Het mooiste van alles is dat het nog eens goed betaalbaar is ook. Op dit moment zijn de spullen alleen vanuit Australië te kopen en dat zorgt er dus voor dat je moet betalen in Australische dollars. Een string kost je 10 dollar (€ 6,30) en een kort rokje kost je 52 dollar (€ 32,70). Alleen aangezien het vanaf de andere kant van de wereld moet komen, zullen de verzendkosten wel aan een zeer hoge kant zijn. Maar wie mooi moet zijn, moet pijn lijden. Zelfs als het in de portemonnee is.

Lingeriesetjes, lingerie, mannen, kleding

Denk je dat het dragen van dit ondergoed ongemakkelijk is? Hoe ongemakkelijk moet deze guy zich dan wel niet voelen?

Reageer op artikel:
Lingeriesetjes voor mannen: het is een ding!
Sluiten