Pranks 28 jan 2018 Redacteur

The Lion King is uitgeroepen tot de beste animatiefilm aller tijden

Disney’s Afrikaanse familieklassieker The Lion King is uitgeroepen tot de beste animatiefilm aller tijden – alsof dat een verrassing voor je is, want het is een steenkoude klassieker.

Jazeker, Simba is niet alleen de koning van Pride Rock, hij is ook topdog (of kat) van de wereld van de geanimeerde film, nadat hij de nummer één plek door kiezers op Ranker heeft gekregen.

“De beste animatiefilms aller tijden zijn een assortiment geanimeerde films die tot de beste films aller tijden behoren”, zegt de site.

“Hoewel de personages fel gekleurd zijn en over de vaardigheden beschikken die de meeste echte mensen alleen maar wensen te hebben, spreken de verhalen en beelden iedereen aan en zijn deze films opgezet om de beste animatiefilms ooit te worden.”

De film werd op de tweede plaats gevolgd door 1995 Toy Story en 2003 Finding Nemo op respectievelijk de tweede en derde plaats.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
The Lion King is uitgeroepen tot de beste animatiefilm aller tijden
Sluiten