Maak je eigen Prankster-app op het beginscherm van je tablet of smartphone

admin 28 mrt 2014 Images

Misschien heb je al gemerkt dat Prankster geen app in de App Store of de Google Play Store heeft. Dat betekent echter niet dat we jullie, via een handig trucje, onze eigen app niet kunnen aanbieden. Het enige wat we gaan doen is een snelkoppeling toevoegen aan het homescreen van je telefoon. Sommige van jullie zullen dit misschien al weten en sommige misschien nog niet.

Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste filmpjes en beste grappen. Hieronder leggen we uit hoe je dit kunt bewerkstelligen, zodat je nooit meer de nieuwste filmpjes en beste grappen van Prankster mist. Waar je ook bent. Zittend op de WC, wachtend op de bus / trein, of gewoon thuis op de bank.


prankster_bookmark


IOS

Voor Apple is het vrij gemakkelijk gemaakt om de Prankster-app op je homescreen te krijgen. Ga via Safari op je iPhone of iPad naar de homepage van Prankster. Vervolgens druk je daar op het vierkantje waar een pijltje naar boven wijst. Bij de iPhone zit dit onderaan in het midden en bij de iPad zit dit links in de hoek. Nu krijg je een aantal opties en druk je vervolgens op Voeg toe aan beginscherm en hierna op Voeg toe. Gefeliciteerd! Je hebt nu Prankster.nl op je homescreen staan.


Android

Bij Android gaat dit helaas iets lastiger. Open je webbrowser (Google Chrome) en ga naar de homepage van Prankster.nl. Klik hier op het sterretje in je browser om de webpagina aan je favorieten toe te voegen (bladwijzer toevoegen) en sla deze op. Vervolgens ga je naar instellingen in je browser en druk je op bladwijzers. Hier staat de webpagina van Prankster.nl nu bij. Tik op de bladwijzer van Prankster.nl en houd je vinger ingedrukt. Na een seconde krijg je een menu en kies je de optie Toevoegen aan startscherm. Gefeliciteerd! Je hebt nu Prankster.nl op je homescreen staan.


Nu ben je dus nog maar letterlijk één vingerdruk verwijderd van de nieuwste videos en beste grappen. In iOS wordt de webpagina in een volledig scherm geopend zonder tabbladen. Zo ziet het er net als een echte app uit. Android heeft deze functie helaas nog niet, maar dat komt vast snel.

Reageer op artikel:
Maak je eigen Prankster-app op het beginscherm van je tablet of smartphone
Sluiten