Nieuws 5 sep 2018 HFMN

Machine Gun Kelly deelt klap uit aan Eminem

Veel artiesten hebben het voor hun kiezen gekregen op het nieuwe album van Eminem. Machine Gun Kelly is een van deze artiesten en slaat nu terug.

Machine Gun Kelly haalt uit naar Eminem

Afgelopen weekend schopte Eminem, compleet uit het niets, zijn gloednieuwe album Kamikaze. Zijn vorige album, Revival, viel niet goed in de smaak en veel mensen hadden er wat over te zeggen. Op het album van dit weekend slaat Eminem terug. Naast Lil Yachty, Lil Pump en Drake, kreeg vooral Machine Gun Kelly het voor zijn kiezen. En die besloot eens flink terug te slaan.

De artiest heeft een nieuwe video op YouTube gezet, waarin hij Eminem met de grond gelijk maakt. Althans, dat is de insteek van het hele verhaal. Of het de artiest gelukt is check je hieronder.

MGK vs Eminem

In 2012 plaatste Machine Gun Kelly een tweet over het feit dat de dochter van Eminem, Hailey, best knap was. Het meisje was destijds 16 en Kelly was 21. Nu, 6 jaar later, deelt Eminem een klap uit richting Kelly als reactie. Een klap die Kelly, zoals je hierboven ziet, beantwoord met een eigen diss richting Eminem.

Meer toffe shit zien? Check dan ook zeker dit bericht!

Reageer op artikel:
Machine Gun Kelly deelt klap uit aan Eminem
Sluiten