Man heeft 100 orgasmes en 40 erecties op een dag…

Redacteur 8 jan 2018 Pranks

Dale Decker, die lijdt aan het Persistent Genital Arousal Syndrome. De aandoening zorgt ervoor dat hij 100 orgasmen per dag heeft en maximaal 40 erecties.

Het syndroom werd geactiveerd na een buitenissig ongeluk, toen Dale een schijf van een stoel liet glijden. Hij voelde het eerste ‘symptoom’ op weg naar het ziekenhuis, blijkbaar vijf keer ejaculeren tijdens het rijden.

Hij zegt dat ze elk moment kunnen gebeuren, zonder waarschuwing – zelfs als hij slaapt.

‘Stel je voor dat je op je knieën moet gaan bij de begrafenis van je vader naast zijn kist en hem gedag zegt – en dan heb je precies negen orgasmes,’ zei hij. “Terwijl je hele familie achter je staat.”

‘Het zorgt ervoor dat je nooit meer een orgasme wilt hebben zolang je leeft,’ voegde Dale eraan toe. “Er is niets leuks aan, want hoewel het fysiek goed aanvoelt, ben je helemaal walgelijk van wat er aan de hand is.”

Hij zegt dat hij nu bang is om het huis te verlaten, voor het geval hij onvermijdelijk een orgasme in het openbaar heeft.

“Als je in het openbaar bent, als je voor kinderen staat – het is walgelijk en het kan je heel snel breken,” zei hij.

“Het gebeurde bij mij in de supermarkt en toen het voorbij was, waren er ongeveer 150 mensen die me recht aankeken – waarom zou ik het huis verlaten als zoiets kan gebeuren?”

Bizar, toch?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Man heeft 100 orgasmes en 40 erecties op een dag…
Sluiten