Bijzonder verhaal: Man krijgt na 20 jaar verontschuldiging van oude pester

Mark 17 mei 2015 Images

Een 34-jarige man die ernstig werd gepest toen hij nog op de middelbare school zat (zo’n 20 jaar geleden) heeft recent een verontschuldiging gekregen van een oud-klasgenoot.

ChadMichael Morrisette:
55571c7e0cc98

ChadMichael Morrisette, een consultant en visueel designer in West Hollywood, werd dagelijks gepest:

“Het hele voetbal team pesten me. Het was niet 1 iemand maar wel 6 of 7 mensen die me volgde en me bedreigde” aldus ChadMichael

En opeens kreeg hij onlangs dit tekstbericht op zijn telefoon.

2

Vertaling: ,,Ik sprak onlangs met mijn 10 jaar oude dochter over pesters”, begon de voormalige pester zijn bericht. ,,Ze vroeg me of ik ooit al iemand had gepest en tot mijn grote spijt moest ik ‘ja’ antwoorden. Ik was zo gemeen tegen je op school en ik wil me verontschuldigen. Als we in dezelfde staat hadden gewoond, had ik me persoonlijk verontschuldigd. Ik weet zelfs niet of je het je herinnert, maar ik herinner het me en het spijt me.”

Eigenlijk herkende ChadMichael deze Amundson helemaal niet, aangezien er ‘zoveel pesters waren dat hij ze niet allemaal kon herinneren’.

“Ik werdt gepest omdat ik homo was. ,,En ik werd gepest omdat ik klein was. Ik werd om allerlei redenen gepest. Het was vreselijk. Ik kon niet eens naar mijn klas lopen zonder begeleiding van een volwassene of vrienden”, ze vertelt hij aan Metro UK. ,,Het hele footbalteam pestte me.”, aldus ChadMichael.

Amundson:
55571e944446a

Hij vond het smsje wel dusdanig indrukwekkend dat hij er een beetje van moest huilen. Dit was zijn reactie op Amundson:

3

Vertaling: ChadMichael was dan ook diep ontroerd door het bericht van de man en heeft de verontschuldigingen aanvaard. In een bericht terug: ,,In 20 jaar ben jij de eerste die zich verontschuldigt voor de pesterijen toen we jong waren. Ik hoop dat je trots aan je dochter kan vertellen dat je je verontschuldigd hebt en dat alles weer goed gaat.”

Mooi, mooi verhaal met gelukkig een goed eind.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Bijzonder verhaal: Man krijgt na 20 jaar verontschuldiging van oude pester
Sluiten