Pranks 25 jun 2017 Redacteur

Man legt 2225 kilometer af om nog één keer het hart van zijn overleden dochter te horen kloppen…

In januari 2016 verloor Bill Corner zijn 20-jarige dochter Abbey na een ernstig auto ongeluk. Abbey had zich aangemeld als orgaandonor en kon daardoor vier patiënten redden van de dood. Bill wilde graag in contact komen met deze mensen en stuurde daarom een brief naar het “Florida donation center”, die voor de organen van Abbey een juiste match hadden gevonden.

Één van die patiënten was de 21-jarige Loumonth Jack. Loumonth had vlak voordat hij het hart van Abbey ontving, te horen gekregen dat hij nog maar tien dagen te leven zou hebben, als er geen geschikt hart voor hem gevonden zou worden. Nu, ander half jaar verder, is Loumonth er dankzij het hart van Abbey weer helemaal bovenop gekomen. Toen hij hoorde dat Bill graag nog eens naar het hart van Abbey wilde luisteren, ondernam hij meteen actie en nam hij contact op met Bill.

Na een aantal telefoontjes besloten de twee een afspraak te maken om elkaar in het echt te ontmoeten. Bill besloot om de 2225 kilometer per fiets af te leggen om Loumonth Jack in zijn woonplaats te ontmoeten. Het moment dat de twee elkaar ontmoetten was prachtig en misschien nog wel extra emotioneel omdat hij het hart van zijn dochter precies op vaderdag weer hoorde kloppen!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Man legt 2225 kilometer af om nog één keer het hart van zijn overleden dochter te horen kloppen…
Sluiten