Images 12 aug 2015 Mark

Man maakt miljoen per jaar terwijl hij ‘n wereldreis maakt

1

Deze man maakt iedereen in de wereld jaloers met zijn levensstijl. Hij verdient namelijk zo’n 1000 dollar per dag, terwijl hij rustig de hele wereld over reist.

Zijn naam is Johnny Ward en hij is een 31-jarige business man die simpelweg doet wat hij leuk vindt. Hij komt uit Ierland en na zijn studietijd belandde hij in Australie. Daar werkt hij als sales-man en maakte zo’n 20.000 dollar per maand. Maar gelukkig was hij er niet:

I felt like it wasn’t fulfilling in any way and I wasn’t free, having to ask for permission for take time off – and I don’t do well with authority.

Hij besloot te stoppen, pakte zijn tas en bezocht het WK voetbal in Zuid-Afrika (2010). Vanaf dat moment ging hij reizen en hield hij een reisblog bij. Iemand gaf hem 80 dollar om erop te mogen adverteren en toen realiseerde hij zich dat er meer geld te halen viel door het gebruik van internet.

Hij startte een online media bedrijf genaamd Step4Ward Media, wat heel simpel gezegd inhield dat hij content ging maken en SEO ging managen. Dat ging al vrij snel heel lekker en hij maakte zo’n 1000 dollar per dag. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan een miljoen dollar omzet gemaakt.

Omdat hij kan werken via zijn laptop heeft hij alle tijd om de wereld te bekijken. En dus zijn wij allemaal heel jaloers. Kijk maar eens naar wat Instagram-posts van ‘m:

2
3
4
5
6

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Man maakt miljoen per jaar terwijl hij ‘n wereldreis maakt
Sluiten