Images 5 nov 2016 Mark

Man met hersenverlamming had moeite met eten, maar wat deze serveerder doet is geweldig!

eten1

Lee Bondurant heeft hersenverlamming waardoor hij zijn handen niet meer kan gebruiken. Hij kan daarom heel veel dingen niet meer zelfstandigen doen, waaronder eten. Toch gaat hij altijd nog graag naar restaurants.

Toen hij op een avond uit eten was met zijn moeder Linda, zorgde een serveerder die in het restaurant werkt voor een hele aangename verrassing. Het was erg druk, maar dat weerhield de werknemer er niet van om Lee te helpen met eten.

Normaal doet Linda dit altijd met alle liefde in de wereld, maar het was geweldig dat ze nu zelf ook een keer rustig kon genieten van haar eten. Veel mensen realiseren zich niet hoe zwaar het is om niet alleen jezelf te voeden, maar ook iemand anders.

eten2

De serveerder die Lee hielp met eten heet Five en werkt naast zijn study in Oyster Bar in de Verenigde Staten. Hij zag dat Lee niet zelfstandig kon eten dus twijfelde geen moment en ging naar hun tafel toe. Het is immers zijn taak om gasten te laten genieten van hun eten.

“Het was echt het meest vriendelijke gebaar dat ik ooit heb meegemaakt. Ik waardeerde het echt enorm”, vertelt Lee aan de verslaggevers van ABC News verslaggevers.

eten3

Meestal helpt zijn moeder hem bij het eten. Over het algemeen laat Lee zich niet zomaar door iedereen voeden, omdat het toch iets persoonlijks is. Maar ondanks dat hij Five helemaal niet kende, had Lee geen probleem om zijn hulp dankbaar te aanvaarden, omdat het aanbod zo puur en echt was. Hoe kon hij nee zeggen tegen zo’n behulpzame en vriendelijke man?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Man met hersenverlamming had moeite met eten, maar wat deze serveerder doet is geweldig!
Sluiten