Images 22 mrt 2016 Mark

Man regelt getrouwde vrouw op Tinder, heeft seks met haar en deelt het op Snapchat aan de wereld!

Het begon zo. Deze gast zat een beetje te Tinderen toen hij opeens een match had met een dame die eigenlijk ver buiten zijn league was. Maar toch wilde ze afspreken. Daarom gingen ze naar een motel en van het een kwam het ander:

1

Hij voelde zich de gelukkigste man op aarde en dus wilde hij dat geluk delen. Via Snapchat stuurde hij het een en ander naar vrienden…

2

Het probleem was dat hij met zijn waarschijnlijk dronken hoofd er ook een aantal in zijn ‘Mijn verhaal’ zette en dus iedereen het kon zien:

3

De volgende dag voelt hij zich een beetje slecht erover en wil alles verwijderen. Hij weet op dat moment nog niet dat ze getrouwd is. Maar iemand anders die zijn Snapchat story zag wel!

4

Blijkt dat haar man erachter komt, natuurlijk. Die wilt een scheiding, logisch. Maar blijkt dat hij zelf ook vreemd ging… Dus misschien nam zij wel wraak? Niemand weet het, maar een mooi verhaal is het wel.

5

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Man regelt getrouwde vrouw op Tinder, heeft seks met haar en deelt het op Snapchat aan de wereld!
Sluiten