Video 4 jun 2015 Farbod Moghaddam

Man speelt op zijn gitaar tijdens zijn operatie

Een operatie hoeft helemaal niet eng te zijn. Anthony Kulkamp uit Brazilië liet een tumor verwijderen, terwijl hij de chirurgen entertainde. Hij besloot tijdens zijn eigen hersenoperatie Beatles klassiekers te spelen op zijn gitaar. Wat moet je anders als je niet verdoofd hoeft te worden.

De professionele gitarist met 20 jaar ervaring, ontdekte zijn tumor 15 dagen voordat zijn zoon werd geboren. Hij kon op een gegeven niet eens de naam van zijn auto herinneren.

“Ik speelde zes liedjes uiteindelijk. Mijn rechterhand was een stuk zwakker, omdat dat de kant was waar ik geopereerd werd. Dus ik stopte om het te laten rusten. Ondertussen hield ik een babbeltje met de doktoren. Ze vroegen me of ik een liedje opnieuw wilde spelen, dus ik moest zelfs een encore doen.” Anthony Kulkkamp

Patiënten blijven altijd wakker tijdens zulke delicate operaties als deze, zodat ze de hersenen ondertussen kunnen monitoren. Er is namelijk een groot risico dat de patient bepaalde functies nadien niet kan uitvoeren.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Man speelt op zijn gitaar tijdens zijn operatie
Sluiten