Pranks 16 mei 2018 Redacteur

Man verliest weddenschap en loopt al 20 jaar met nepborsten…

Als je een weddenschap met je vrienden aangaat moet je hem nakomen ongeacht wat. Of je nou moet betalen of dat je voor lul moet lopen, afspraak is afspraak. Echter heb je er altijd gekken tussen zitten die een onmogelijke opgave verzinnen of gewoon te belachelijke ideeën hebben. Maar voor de Amerikaanse Brian Zembic oftewel de koning van de weddenschappen is niks te gek. Hij ging twintig jaar geleden een weddenschap aan met zijn vrienden en loopt sindsdien rond met een paar siliconen borsten.

Toen hij met zijn vrienden op een terras, ergens in Europa aan het drinken was, zagen ze een dame met een iets te diep decolleté voorbijkomen. Brian zei tegen zijn vrienden: “Wedden dat ik met een paar borsten net zoveel aandacht krijg als zij”. Zijn vrienden waren net als hijzelf, niet vies van een weddenschap en boden hem 100.000 dollar als hij het zou bewijzen. Hiernaast zou hij ook nog eens 10.000 dollar krijgen voor ieder jaar dat hij de borsten zou houden. Eerder had Brian al een weddenschap gewonnen door een nacht onder een brug door te brengen met 10.000 dollar om zijn voeten getapet. Waarschijnlijk dachten zijn vrienden dat deze weddenschap te ver ging.

Maar niks was minder waar want Brian ging de weddenschap aan en stond binnen de kortste keren op de stoep van een plastisch chirurg om te vragen of hij een paar siliconenborsten bij hem wilden implanteren. Inmiddels loopt Brian al twintig jaar rond met de nepborsten en het kan hem niks schelen. Of hij de siliconenborsten ooit nog zal laten verwijderen is niet bekend. Tot dan betalen zijn vrienden hem nog steeds ieder jaar netjes de 10.000 dollar en hoeft Brian zich niet druk te maken over de rekeningen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Man verliest weddenschap en loopt al 20 jaar met nepborsten…
Sluiten