Images 8 jan 2017 Mark

Man verzamelt 45 jaar centen, dit is het bizarre bedrag dat hij spaarde!!

Otha Anders begon in de late jaren ’60 centjes te verzamelen. Iets wat op zich niet zo bijzonder is, totdat hij ze onlangs ging omruilen … Na 45 jaar gespaard te hebben, wilde hij wel eens weten hoeveel hij had. Maar het verhaal is eigenlijk interessanter dan gewoon het sparen van muntjes.

Anders begon de munten te sparen als een herinnering om te bidden. Elke keer hij een koperen centje zag, raapte hij het op en herinnerde zich om dankbaar te zijn en God te prijzen en te bidden.

centen

Zijn collectie werd zo bijzonder dat hij weigerde om nog langer koperen muntjes uit te geven. En zijn verzameling is ook alleen van hem. Als vrienden hem koperen muntjes aanboden, weigerde hij dat omdat de collectie persoonlijk moest blijven.

Omdat hij onlangs vernam dat zijn eigendomsverzekering de kosten van zijn verzameling niet dekt, besloot hij om ze in te wisselen.

Er waren vijf vrienden nodig om de verzameling naar de bank te dragen. Daar werden ze gedurende vijf uur lang geteld door een automatische machine. Hij wachtte geduldig terwijl de teller maar bleef oplopen.

Toen het tellen gedaan was, waren er meer dan een half miljoen muntstukjes door de machine gerold, goed voor $5.136,14! Hij zegt dat hij het geld zal gebruiken om enkele tandartsrekeningen te betalen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Man verzamelt 45 jaar centen, dit is het bizarre bedrag dat hij spaarde!!
Sluiten