Pranks 11 feb 2017 Redacteur

Man vindt 13.000 euro aan cocaïne verstopt in een pak Nesquik

Is er iets meer teleurstellend dan jezelf een heerlijk glas Nesquik te maken, om vervolgens erachter te komen dat een of andere dwaas er een pakket cocaïne in heeft geschoven? Verpest je dag, of wat?

Dit gebeurde dus precies met een man in Spnaje, die 250 gram klasse A cocaïne, ter waarde van €13,000, in zijn Nesquik-bus vond.

De man, die in Zaragoza in het noordoosten van Spanje woont, vertrouwde de boel al niet toen hij thuis kwam en zag dat de deksel een beetje geopend was. Toen hij het iets beter inspecteerde zag hij het pakketje zitten.

Gelukkig, voor de niet nader genoemde man, was de cocaïne ‘slechts’ een aanvulling op het chocoladepoeder, waardoor hij nog steeds zijn chocolademelk kon bereiden. Maar een lekker warm drankje bleek niet genoeg voor de man, die nu naar verluidt de supermarkt aanklaagt voor de ‘morele schade’ waaraan hij werd onderworpen.

Vanzelfsprekend is hij ook bang dat de eigenaren van de drugs misschien op zoek zijn naar hem. Dat kunnen we ons voorstellen…

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Man vindt 13.000 euro aan cocaïne verstopt in een pak Nesquik
Sluiten