Man vindt 4 mishandelde puppies die met teer zijn overgoten, maar realiseert dat het nog niet te laat is!

Redacteur 5 aug 2017 Pranks

pup1

Deze week dook er een vreselijke foto op waarop vier mishandelde jonge honden te zien zijn. Dierenactivisten vrezen dat een buurtbewoner hondjes uit de buurt martelt. De vier honden werden teruggevonden in een Roemeens stadje. Twee van de honden kleefden het asfalt nadat hun poten werden overgoten met hete teer. Bij twee andere honden waren niet alleen de poten, maar ook de rest van het lichaam bedekt door het zwarte goedje.

pup3

In kritieke toestand werden de honden overgebracht naar een dierenarts in de stad Iasi, in het noorden van Roemenië. “Ze waren in levensgevaar, maar hun toestand is nu stabiel”, zegt dierenarts Sorin Puiu die de honden verzorgde. “De hond die er het ergst aan toe was, had niet alleen teer over zijn vacht, maar ook teer in zijn linkeroog, mond en neus. Het wordt tijd dat er een soort van dierenpolitie komt die hier écht aandacht voor heeft.”

pup4

Bij een gelijkaardig incident vorig maand zou een agent gezegd hebben dat hij geen zin heeft “om zijn tijd te verspillen aan dergelijke ‘incidenten’”. Toen vonden vrijwilligers van Sky Foundation for Animal Rights twee honden genaamd Ada en Ava met teer vastgekleefd aan karton. “We vrezen dat iemand uit de buurt deze wreedheden expres doet om te honden te martelen”, zo klinkt het bij de dierenrechtenorganisatie.

De honden verblijven nog steeds in een dierenkliniek waar ze nog worden geobserveerd. Daarna zullen ze geadopteerd worden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Man vindt 4 mishandelde puppies die met teer zijn overgoten, maar realiseert dat het nog niet te laat is!
Sluiten