Pranks 7 sep 2017 Redacteur

Man vraagt per briefwisseling om scheiding, maar dan reageert zijn vrouw zo…

Het echtpaar in dit verhaal, dat hoogstwaarschijnlijk fictief is, koos ervoor hun scheiding via een briefwisseling te doen. De man zijn liet zijn brief achter op de keukentafel, maar de vrouw wilde graag het laatste woord hebben…

Het verhaal ging als volgt:

Lieve echtgenote,

Ik schrijf u deze brief om u te vertellen dat ik u voor altijd verlaat. Ik ben 7 jaar lang een goede man geweest maar kreeg er niets voor terug. Deze laatste 2 weken zijn een hel geweest. … Jouw baas heeft gebeld om me te vertellen dat je vandaag jouw baan heb opgegeven en dat was de laatste stro. Vorige week kwam je thuis en je zag niet eens dat ik een nieuw kapsel had, of dat ik je favoriete maaltijd had gekookt en ik gloednieuwe boxers aanhad. Je at alles op in twee minuten, en ging toen meteen gaan slapen. Je vertelt me niet meer dat je van me houdt, je wilt geen seks meer of gelijk iets dat ons als man en vrouw verbindt. Of je bent me aan het bedriegen of je houdt niet meer van mij. Het doet er niet toe, ik ben weg.

Jouw ex-echtgenoot

PS: Probeer me niet te vinden. Jouw zus en ik zijn samen weg naar West Virginia! Heb een geweldig leven!

De vrouw was verrast maar ook heel boos. Hoe durfde hij haar verlaten als hij niet eens wist wat de oorzaak van haar gedrag was?

Ze besloot daarom om een brief terug te schrijven:

Beste ex-echtgenoot

Wat fantastisch om deze brief van jou te ontvangen. Het klopt dat we nu al 7 jaar getrouwd zjin, hoewel je verre van een goede man bent geweest. Ik HAD vorige week gemerkt dat je een nieuw kapsel had, maar het eerste die bij me opkwam was dat je eruitzag als een meisje. Daarom besliste ik om niets te zeggen aangezien ik je niet wilde beledigen. Je zegt dat je mijn favoriete maaltijd klaarmaakte? Waarschijnlijk is dit de favoriete maaltijd van MIJN ZUS, ik eet al 7 jaar geen varkensvlees meer. En wat met je boxers? Daar bleef ik van weg aangezien het prijsticketje van $49,99 er nog aanhing en ik hoopte dat het toeval was dat ik mijn zus deze ochtend $50 had geleend. Toch dacht ik nog niet aan opgeven, en wilde ik proberen alles op te lossen. Ik heb inderdaad ontslag genomen, dit omdat ik 10 miljoen dollar heb gewonnen met de lotto. Ik kocht trouwens ook 2 vliegticketjes naar Jamaica. Maar toen ik thuis kwam was je al weg. Alles gebeurt om een reden. Ik hoop dat je nu het gelukkige leven zult hebben die je altijd al wilde. Mijn advocaat zei me alvast dat de brief die je schreef ervoor zorgt dat ik je geen cent moet betalen. Dus let goed op!

Getekend, je ex-vrouw, superrijk en vrij!

PS: Ik weet niet of ik je dit ooit heb verteld, maar mijn zus Carla werd als Carl geboren. Ik hoop dat het geen probleem zal vormen.

Reageer op artikel:
Man vraagt per briefwisseling om scheiding, maar dan reageert zijn vrouw zo…
Sluiten