Pranks 22 jan 2018 Redacteur

Man weigert iets te doen in het huishouden, dus neemt zijn vrouw wraak…

Een pasgetrouwd koppel was onlangs in hun eerste huis ingetrokken. De man zit op de bank en kijkt voetbal op televisie. Tijdens de reclame vraagt zijn vrouw hem: “Schat, kan je na de wedstrijd de lamp in de hal vervangen?”

echtgenoot

Hij kijkt zijn vrouw chagrijnig aan en zegt: “Zie ik er misschien uit als een elektricien?”

Enkele dagen later, wanneer de man thuiskomt, vraagt de vrouw: “Schat, de koelkast is defect. Zou je het kunnen maken?”

De echtgenoot schudt het hoofd en antwoordt: “Zie ik er misschien uit als een klusjesman?”

Zijn vrouw zegt: “Oké. Maar kan je dan minstens de houten trede aan de voordeur kunnen repareren? Een van de dagen gaat er nog eens iemand vallen en z’n nek breken.”

De man gooit zijn armen in de lucht en zegt: “Ik ben evenmin een verdomde schrijnwerker … Ik herstel geen treden! Staat er ‘Doe-Het-Zelver’ op mijn voorhoofd misschien? Ik heb er genoeg van, ik ga naar het café.”

Hij gaat naar het café en drinkt enkele biertjes. Enkele uren later begint hij zich toch schuldig te voelen. Hij besluit om naar huis te gaan om alle dingen te herstellen. Wanneer hij thuiskomt, merkte hij echter dat de trede gerepareerd is, de lamp vervangen en de koelkast gewoon werkt.

Hij vraagt zijn vrouw: “Schat, hoe is dit gebeurd?”

“Nou, nadat je naar buiten ging, zat ik op de trede te huilen. Toen kwam er een jongeman voorbij en vroeg me wat er scheelde. Ik vertelde hem wat er gebeurd was, en dan bood hij aan om alle defecte dingen te repareren. De enige voorwaarde was dat ik met hem moest slapen of een lekkere taart maken.”

“Ach zo, dus je hebt een taart gebakken?”

“Kom nou … Zie ik eruit als een banketbakker misschien?”, antwoordde de vrouw.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Man weigert iets te doen in het huishouden, dus neemt zijn vrouw wraak…
Sluiten