Pranks 8 okt 2017 Redacteur

Man wierp zich op vrouw tijdens schietpartij in Vegas en krijgt later dit smsje…

Tijdens de massaschietpartij in Las Vegas werden meer dan 50 mensen gedood en werden meer dan 500 mensen gewond. Een van de mensen die de dood onder ogen zag, Maar ze was een van de gelukkigen. Ze overleefde dankzij een vreemde die besloot zijn leven voor haar op het spel te zetten.

Later die avond zocht de zus van Renee contact met de vreemde – en haar woorden geven de wereld nu kippenvel.

Renee was tijdens het optreden van Jason Aldean voor het podium aan het dansen. Om een beter zicht te krijgen, gingen zij en Brendan Kelly, een marinier die ze enkele uren eerder had leren kennen, dichter naar het podium.

“We waren gewoon aan het dansen en plezier aan het beleven, en plotseling weerklonk er een luid geluid dat op vuurwerk leek, maar er gingen nergens lichten af”, vertelde Renee.

Het geluid ging door, maar de artiesten op het podium hoorden het niet dus gingen ze verder met hun show. Korte tijd later, begonnen mensen te beseffen wat er aan de hand was.

“Voor ik wist wat er aan de hand was, werkte Brendan me tegen de grond en beschermde tegen de geweerschoten”, zegt Renee.

Toen het geweergeschut eindelijk stopte, nam Brendan het meisje bij de arm en zei: “We moeten hier weg.” Hij trok haar dan van de grond en terwijl ze wegrenden bleef hij haar de hele tijd beschermen.

“Hij bleef de hele nacht bij m’n zijde”, vertelde Renee.

Honderden mensen werden geraakt door de kogels. Maar Renee bleef bespaard, dankzij de inspanningen van deze vreemde. Later die nacht ontving Brendan een berichtje van de zus van Renee om haar dankbaarheid uit te drukken.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Man wierp zich op vrouw tijdens schietpartij in Vegas en krijgt later dit smsje…
Sluiten