Images 9 dec 2016 Mark

Man wil duurverdiende geld mee het graf in hebben, en dan doet zijn vrouw dit…

In de maling genomen worden door je partner

Een rijke meneer die zijn hele leven keihard had gewerkt overleed. In een lange periode was het de man gelukt om een heleboel centjes op te sparen. Hij stond al bekend als ietwat gierig als het ging om geld uitgeven. Misschien was de liefde voor zijn geld zelfs groter als die voor zijn vrouw.

1

Wanneer hij overleed zei hij het volgende tegen zijn vrouw: “Luister, wanneer ik doodga wil ik dat je al mijn geld in een doos stopt en naast mij neerlegt in mijn graf. Ik wil het geld waar ik voor gewerkt heb namelijk voor altijd bij me hebben.”

2

Na een paar keer te hebben moeten slikken beloofde zijn vrouw toch met haar hele hart dat ze al zijn geld naast hem zou neerleggen in zijn graf. Niet lang daarna overleed de man. Toen de ceremonie klaar was en de begrafenisondernemers klaar waren om de kist te sluiten, zei de vrouw, “Wacht even!

De vrouw had een schoenendoos meegenomen. Ze legde de doos in de kist, waarna de begrafenisondernemers de kist dichtdeden.

geld3-681x400

Een vriendin van de vrouw zei tegen haar: “Ik mag hopen hoor je dat je niet zo gek bent geweest om echt al dat geld in die doos te stoppen!

Waarop de vrouw antwoordde: “Jawel, beloofd is beloofd. Ik ben een goede Christen, ik mag niet liegen. Ik had hem beloofd dat ik het geld in een doos bij hem zou stoppen.”

Met ongeloof vroeg de vriendin nog 1 keer of dat echt is wat ze heeft gedaan. Dit is wat de weduwe daarop zei:

“Maar natuurlijk heb ik dat gedaan. Ik had al het geld bij elkaar op onze bankrekening gestort, vervolgens een tweede pinpas aangevraagd en die uiteindelijk in zijn kist gelegd.”

Wat een ongelooflijk slimme actie van deze mevrouw! Ze heeft zich niet in de maling laten nemen, maar ook haar belofte niet gebroken. Vond jij dit ook zo’n geweldig verhaal? DEEL dit dan met al je Facebook vrienden!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Man wil duurverdiende geld mee het graf in hebben, en dan doet zijn vrouw dit…
Sluiten