Images 11 jan 2016 Mark

Man wil op vrouw lijken en geeft 52.000 euro uit, maar ingreep mislukt volledig…

man

Een transseksuele man die 52.000 euro heeft besteed aan plastische chirurgie om zijn uiterlijk te verbeteren heeft gezworen dat hij niet zal stoppen totdat hij ‘perfectie’ heeft bereikt. De man in kwestie is namelijk niet zo blij met het resultaat wat artsen ervan hebben gemaakt. De 56-jarige Fulvia Pellegrino uit Italie voelde zich niet prettig in een mannen lichaam en besloot in 2000 hier verandering in te brengen. Maar liefst 150 lip en jukbeen vulstoffen, vier borst implantaten, en twee rondes van liposuctie moest ervoor zorgen dat Fulvia meer op een vrouw moest lijken.

5

Helaas kreeg Fulvia niet het gewenste resultaat en is hij nu opnieuw aan het sparen om zijn uiterlijk te verbeteren. “Ik voelde me gevangen in mijn eigen lichaam. Ik verborg me vaak in de garage en deed make-up op. Puur om even te voelen hoe het is om een echte vrouw te zijn”, zegt Fulvia emotioneel gebroken. Hij wordt bijgestaan door zijn vrouw Marisa waarmee hij destijds in het huwelijksbootje instapte. Nu hebben ze meer een soort van zussen relatie in plaats van een man en vrouw huwelijk. Al zijn vrienden hebben hem verlaten om zijn uiterlijk, zegt Marisa. Toch is Fulvia vastbesloten om door te gaan. “Ik ben niet blij met mijn gezicht en andere delen van mijn lichaam. “Ik zal niet stoppen, ik zal verder gaan, want het is gewoon niet perfect. Dit kan gewoon veel beter”, benadrukt Fulvia. (via viralfimpje.nl).

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Man wil op vrouw lijken en geeft 52.000 euro uit, maar ingreep mislukt volledig…
Sluiten