Pranks 3 nov 2017 Redacteur

Man wordt wakker na vrijgezellenavond met een bril op zijn gezicht

tattoo

Vrijgezellenfeestjes kunnen wel eens uit de hand lopen, maar deze man hield er naast een kater nog een leuk accessoire aan over: een hippe Ray-Ban. De Welshman dacht dat zijn vrienden de bril op zijn gezicht hadden getekend, maar blijkbaar had hij in een dronken bui een uitdaging geaccepteerd om de bril op zijn gezicht te laten tatoeëren.

De vijftiger uit Swansea in Wales was het vrijgezellenfeest van een vriend aan het vieren toen hij een gekke uitdaging aanvaardde. Hij liet een Ray-Ban op zijn gezicht tatoeëren, maar herinnerde er zich de volgende ochtend niets meer van. “Toen ik thuiskwam, kreeg ik uiteraard enkele vreemde blikken, maar eigenlijk raakte ik snel gewoon aan de tattoo, dus liet ik hem staan”, zegt de man.

tattoo2

Later kreeg de man enkele nare opmerkingen op café, waarna hij zich zorgen begon te maken over zijn gezin. “Ik wou niet dat ze zich schaamden voor mij, dus besloot ik om de tattoo te laten verwijderen.” De onfortuinlijke feestvierder onderging zes laserbehandelingen en is nu verlost van zijn bril.

Donnalee Alford, die de laserbehandelingen uitvoerde, heeft het over een van de ergste tattoo-blunders die ze ooit heeft gezien, maar na twee jaar en zes behandelingen kon ze het gedrocht toch wegwerken. “Het resultaat is perfect. Er zijn geen littekens”, zegt de opgeluchte man.

tattoo3

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Man wordt wakker na vrijgezellenavond met een bril op zijn gezicht
Sluiten