Mannen hebben het allerliefste seks onder de douche

Redacteur 17 jan 2018 Pranks

Condoomfabrikant Trojan heeft onderzoek gedaan naar dé plek waar mannen het allerliefst sex hebben. En wat blijkt? Er is één plek die mega populair is onder het manvolk om sex te hebben.

Nee, het is is niet het bed, de bank of een spannende plek buiten. Maar liefst 73 procent van de mannen heeft het allerliefst sex onder de douche. Ook konden de mannen kiezen tussen sex onder de douche en lid worden van de Mile High Club (sex hebben in het vliegtuig). Toen verkoos 62 procent van de mannen de douche. Oh, nog een kleine toevoeging: mannen hebben het liefst sex onder douche in de zomer.

Ook werd tijdens het onderzoek aan de mannen gevraagd met welke celebrity zij het liefst sex zouden hebben. De meest populaire vrouw voor een hete nacht? Actrice Jennifer Lawrence. Op nummer twee staat actrice en fotomodel Sofia Vergara. Dezelfde vraag werd aan vrouwen gesteld en het bleek dat zij het liefst een wilde nacht beleven met Channing Tatum.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Mannen hebben het allerliefste seks onder de douche
Sluiten