Pranks 21 jan 2018 Redacteur

Mannen kunnen zomaar eens met eigen stamcellen hun geslachtsdeel laten vergroten

Mannen zouden binnenkort de mogelijkheid kunnen hebben om hun penissen te vergroten door hun eigen stamcellen te gebruiken, en ze zouden in staat kunnen zijn de grootte van hun mannelijkheid met maximaal vijf centimeter te vergroten.

De procedure omvat het gebruik van een combinatie van vet – via liposuctie – en gezonde stamcellen uit het lichaam van een patiënt.

Het is een methode die steeds populairder wordt bij vrouwen na grotere borsten en zwervers, die ook geen synthetische of schadelijke materialen willen gebruiken.

95 procent van de mensen zei dat ze de voorkeur zouden geven aan stamcelprocedures boven traditionele plastische chirurgie, als ze moesten kiezen, volgens een onderzoek uitgevoerd door StemProtect.co.uk, de stamcelbank van het Verenigd Koninkrijk.

Stem Protect zegt dat het een ‘nieuw tijdperk van cosmetische chirurgie’ markeert en dat de geschatte kosten ‘minder dan £ 5.000 ($ 6.900)’ zijn.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Mannen kunnen zomaar eens met eigen stamcellen hun geslachtsdeel laten vergroten
Sluiten