Pranks 7 jan 2018 Redacteur

Marjan Strijbosch van ‘Steenrijk, Straatarm’ verrast familie met auto vol cadeaus

De deelname van Marjan Strijbosch aan Steenrijk, Straatarm heeft uiteindelijk een hoop goeds opgeleverd. Ze ruilde van leven met de Brabantse familie Gadir die een aanzienlijk stuk minder te besteden hebben. Strijbosch leeft normaal van zo’n 9.000 euro in de maand, terwijl de familie dat doet met 200 euro. Dit heeft indruk gemaakt, want afgelopen vrijdag is Marjan met een auto vol cadeaus naar Etten-Leur afgereisd om de familie Gadir te verrassen.

„Ik heb mijn hele Rolls volgeladen met cadeaus, dat past niet in mijn Jaguar. Dekbedden en kussens van ganzendons, pannen, jurkjes voor Monisha en een goeie boxspring”, vertelt ze in het programma Steenrijk, Straatarm.

“Blijkbaar zijn er een hoop mensen die denken: Die miljonair daar die wil wel even 250.000 euro overmaken. Nou zo werkt het niet, maar dat geschooi is wel een nadeel. Ik heb het ook allemaal niet cadeau gekregen”.

Maar voor de familie Gadir maakt ze graag een hele grote uitzondering. “Die hebben nergens om gevraagd, maar ik weet door deze ervaring wel waar ik ze een plezier mee kan doen. En dan help ik heel graag. Het doet erg goed om te geven.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Marjan Strijbosch van ‘Steenrijk, Straatarm’ verrast familie met auto vol cadeaus
Sluiten