Images 14 mei 2016 Mark

Meisje (5) geeft vader aan in Amsterdam

“Ik heb net een flesje drinken gekocht, loop de supermarkt uit en terug de wijk in. Eenmaal staat een groep volwassen mensen en een klein meisje met blond haar en staartjes. Ik schat haar zo’n 5 jaar oud.

Ze kijkt me aan terwijl ik langsloop, ik zeg gedag waarop zij begint: “Politie, mijn papa heeft net door rood gereden.” Ze is heel serieus en ik heb alle moeite om niet in lachen uit te barsten. Ik kijk haar even serieus aan en vervolgens haar vader.

Ik denk even na en besluit mijn bonnenboekje erbij te pakken. Blader het heel rustig door en pak er een gele bon uit. “Oké meis dat is serieus. Alsjeblieft, hier is een gele bon. Geef die maar aan je papa en zeg hem dan dat hij dat nooooit meer mag doen.”

Ik zeg haar daarop gedag en terwijl ik wegloop hoor ik haar zeggen: “Hier papa, alsjeblieft nooit meer doen!” Ik hoor gelach terwijl ik mijn dienstauto instap en vertrek.”

De wijkagent.

1
2

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Meisje (5) geeft vader aan in Amsterdam
Sluiten