Meisje brengt wens van 8-jarig vriendje in vervulling

Mark 9 mei 2015 Images

De ‘The Make-A-Wish Foundation’ is een welbekende liefdadigheidsinstelling die sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw zieke kinderen helpt hun hoop en dromen zo veel als mogelijk waar te maken.

In 2014 benaderde de organisatie de 6 jaar oude Levi Mayhew, die lijdt aan een genetische ziekte genaamd Zellweger spectrum. Volgens dokters zou hij maar te leven hebben tot en met zijn achtste levensjaar en omdat zijn toestand snel verslechterde besloot de kleine held zijn wens door te geven aan de 10-jarige Emma Broyer.

Dit had Levi zijn moeder over Emma te zeggen: “Emma was one of the few people who could bring him genuine joy. They had attended the same school at the time of Levi’s diagnosis. Since finding out about his condition, Emma has written Levi letters of encouragement and has asked her friends to do the same.”

2

Door Levi zijn verslechterde conditie kon hij zijn goede vriend(in) Emma niet vergezellen en daarom besloot zij om een kartonnen bord van Levi te maken en die mee te nemen op haar trip.

“It felt so good to give back to this little girl. Emma has given so much to us without even realizing it.”

It’s a very warm feeling to know that another child loves and cares so much for your child, especially while facing the challenges stacked against us. – aldus de moeder van Levi.

3

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Meisje brengt wens van 8-jarig vriendje in vervulling
Sluiten