Images 28 okt 2016 Mark

Meisje is drie mannen die haar op straat seksueel intimideren te slim af!

Een meisje genaamd Courtney Greatrex is 22 jaar en komt uit Londen. Haar is iets overkomen wat niemand ooit mee zou moeten maken. Daarom heeft ze besloten om wraak te nemen.

Terwijl ze naar de metro liep om naar haar werk te gaan, zag ze dat er een file stond op de weg naast haar. Het was 7:30, dus het was volop spitsuur.

Toen begon een witte auto haar te volgen. De drie mannen in de auto bleven naar haar kijken, en op een gegeven moment begonnen ze ook naar haar te roepen. Ze floten haar een paar minuten na terwijl ze steeds sneller begon te lopen op de stoep.

Ze riepen allerlei onbeschofte dingen uit het raam en toen vroeg ik of ze wilde stoppen met me lastig te vallen. Ze lachten gewoon, zelfs toen ik agressiever vroeg of me alleen te laten. Omdat ze er mee door bleven gaan besloot ik om een foto te maken van de auto. Ze probeerden toen snel hun gezichten te verbergen, zegt Courtney.

Gelukkig kon Courtney op tijd zien dat de auto van een bedrijf genaamd ‘Aqua Roofing’ was. Dit is een dakdekkersbedrijf.

Ze twijfelde geen moment en besloot contact op te nemen met de baas van de mannen.

Ze vertelde dat ze die ochtend was lastig gevallen door de mannen, en dat ze door bleven gaan terwijl ze herhaaldelijk had gevraagd of ze wilden stoppen en doorrijden.

Ze volgend haar bijna de hele weg en schreeuwden en floten naar haar. Toen ze omkeek lachten ze naar haar.

4

“Dus heb ik een foto van hun auto genomen en gevraagd of ze me alleen wilde laten. De mannen verborgen snel hun gezicht en noemden me een hoer”.

Helaas is seksuele intimidatie een onderdeel van het dagelijks leven voor velen in Londen, en vaak vindt het ‘s ochtends plaats. Maar vandaag kon ik het niet zomaar accepteren. Tuurlijk jongens, ga gewoon door met het nafluiten en belachelijk maken van meisjes, maar denk niet dat je er zo maar ermee weg komt. Daarom heb ik hun baas gebeld.

5

Ik heb met de manager gesproken en hij behandelde me op een hele nette manier. En natuurlijk neemt het bedrijf verantwoordelijkheid voor deze mannen die zich zo hebben gedragen, in de auto met hun logo erop.
De manager belde me na een tijdje terug en zei dat een van de mannen is ontslagen en de zaken van de andere twee werknemers wordt grondig onderzocht.

6

Gelukkig zijn er steeds meer meiden als Courtney die zich niet zomaar op hun kop laten zitten en actie ondernemen tegen seksuele intimidatie. Ze is een voorbeeld voor anderen! Hopelijk hebben deze mannen hun lesje geleerd.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Meisje is drie mannen die haar op straat seksueel intimideren te slim af!
Sluiten