Meisje schrijft over eigen schoonheid en internet pakt haar aan

Mark 15 sep 2015 Images

1

Een schrijfster van Cosmopolitan heeft een shit-storm aan kritiek over zich heen gekregen nadat ze een artikel had gepubliceerd waarin ze verkondigde hoe zwaar het was om mooi te zijn.

Zoals ze zelf zegt: ‘Ik ben een meisje-meisje. Ik ben 1.65 lang met blond haar, grote hazelnootbruine ogen, heb cup 34DD en strakke kuiten.’

2

Felicia Czochanski, 20 jaar, schreef het artikel genaamd ‘Don’t Judge Me Because I’m Pretty’, omdat ze vaak hinderlijk werd aangesproken. Ja, dat is niet fijn, maar de manier waarop ze het artikel schreef was ook niet je van het.

3

‘Imagine how it feels to have heads turn and all eyes on you when you are simply trying to get to where you need to be. It doesn’t make me feel beautiful or sexy. It makes me feel like there’s something wrong with me.’

4

‘Coming to terms with being perceived as “beautiful” wasn’t easy. It soon became how people knew me. People seemed to forget or simply ignore my accomplishments. They disregarded the fact that I’m an athlete, I’m intelligent, and I’m incredibly ambitious. Others did not bother to look past my appearance and actually get to know me, satisfied with the kind of person I looked like I could be.’

En dus moest het internet hierop reageren:

1

2

Au.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Meisje schrijft over eigen schoonheid en internet pakt haar aan
Sluiten