Pranks 4 okt 2017 Redacteur

Meisje verstopt zich onder het bed terwijl haar vriendje in die kamer vreemdgaat…

Dit klein verhaaltje waait sinds enige tijd over het internet. Het gaat over een vrouw die haar relatie op de proef stelt en daarbij een belangrijke les leert. Wellicht zal dit verhaaltje ook op jouw gezicht een glimlach toveren.

Toen het vuur een beetje uit haar relatie was, kwam een vrouw op een – naar haar mening – absoluut geniaal idee: ze wilde testen hoe ernstig haar vriend het nog meende met hun relatie en of hij nog van haar hield. En hoe zou hij reageren moest ze hem verlaten? Voelde hij zich misschien te zeker?

Om dit te weten te komen, richt de vrouw een brief aan haar vriend waarin ze schrijft dat de relatie over is en dat het geen zin meer heeft om verder te gaan. Uiteraard alleen maar om zijn reactie te testen. Uiteraard wilde ze het niet echt uit maken.

Nadat ze de brief geschreven had, legde ze hem op het bureau van haar vriend. Om zijn reactie niet te missen, verstopte ze zich onder het bed, waar ze zich enige tijd zou ophouden.

Dan was het eindelijk zover: haar vriend kwam thuis. De vrouw zat vol spanning onder het bed en luisterde aandachtig toe. De man kwam de kamer binnen en begon te lezen. Toen hij klaar was, geloofde de vrouw haar oren niet. Wat deed hij daar in godsnaam? De man begon vrolijk te fluiten en greep meteen naar de telefoon. Wat de vrouw dan onder het bed hoorde, kon ze nauwelijks geloven.

“Hallo schat, ik kom meteen naar je toe. Die verdomde koe heeft eindelijk ontdekt dat ik haar bedrieg. Ze heeft eindelijk opgegeven. Wat een fout deze relatie. Nu ben ik blij dat ik eindelijk weer vrij ben. Ik wilde dat ik je eerder had leren kennen. Tot zo.”

De vrouw was sprakeloos. Hoe kon dat nu? Daar had ze echt geen rekening mee gehouden. Als versteend lag ze enkele minuten onder het bed. Haar vriend scheen nog iets in de kamer te doen. Dan, enkele minuten later, verliet hij de kamer en ze hoorde hoe hij de deur van de woning achter zich dichtsloeg. Langzaam begonnen de tranen over haar gezicht te lopen en kwam ze uit haar schuilplaats.

Toen ze in de kamer stond ontdekte ze op de schrijftafel een tweede brief. Deze was van haar vriend. Aan haar gericht. Ze nam hem in de hand en begon te lezen. Als ze klaar was, voelde ze zich een stuk beter. Hoe stom was ze toch geweest. Op de brief stonden de volgende woorden:

“Jij grapjas, als je me de volgende keer voor de gek wil houden, zie dan dat je voeten niet vanonder het bed uitsteken. Ik ga boodschappen doen. Tot later, schat!”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Meisje verstopt zich onder het bed terwijl haar vriendje in die kamer vreemdgaat…
Sluiten