Images 13 jul 2015 Mark

Meisje werkt bucketlist af door eigen leven op te offeren

11

Het verhaal van Rebecca Townsend begon allemaal met bovenstaande bucketlist die ze ooit als schoolopdracht maakte. Ze wilde ooit eens naar Spanje, haar vriendje zoenen in de regen en het leven van iemand redden.

Na enkele jaren had ze de eerste twee dingen gedaan. Ze was naar Spanje geweest en had haar vriendje in de regen gezoend. Afgelopen lente slaagde ze van de middelbare school en zou ze komende herfst gaan starten op Notre Dame, een universiteit.

Op 2 juli ging ze met een vriend in de auto op weg om ergens vuurwerk te kijken. Op de terugweg werd hun auto geraakt door een andere auto en overleed Rebecca, maar wist Ben te overleven.

Nadat Ben terugkwam uit het ziekenhuis ging hij langs bij de familie van Rebecca. Hij vertelde dat Rebecca hem had bevolen de auto uit te gaan en zichzelf veilig te maken.

De familie van Rebecca kwam enkele dagen na dit verhaal op haar kamer de bucketlist tegen. Toen ze lazen over Rebecca’s haar derde wens op haar bucketlist kregen ze iets van een gelukkig gevoel. Ze wisten dat Rebecca ‘OK’ was, ondanks dat ze was overleden.

Inmiddels is een ‘Remembering Rebecca‘ Facebook en Instagram aangemaakt om de gedachte aan haar en haar fantastische daad in leven te houden. De respons erop is inspirerend voor veel mensen.

12
13

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Meisje werkt bucketlist af door eigen leven op te offeren
Sluiten