Images 5 nov 2016 Mark

Mensen die altijd laat zijn blijken succesvoller en creatiever te zijn

laat1

Ben jij die persoon die altijd te laat komt? App jij dat je onderweg bent terwijl je nog op de bank ligt? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Mensen die te laat komen zijn namelijk veelal succesvoller en creatiever. Volgens Hoffman en Stanley Hunter van Business Insider vloeit het te laat komen voort uit het missen van gevoel van tijd. Wat weer te linken is aan optimisme en multitasking. En wees blij dat je een optimist bent. Optimisten gaan namelijk vrolijker en gemakkelijker door het leven omdat ze denken dat ze meer tijd hebben. Mensen die te laat komen worden gecategoriseerd onder een ‘B personality’. Dit houdt in dat je minder competitief en georganiseerd bent dan een ‘A personality’. Jij bent creatiever en relaxter.

Beide personaliteiten zijn onmisbaar binnen een team: ‘Personality A’ om structuur te krijgen in de creatieve achtbaan van ‘Personality B’, die weer eens te laat een meeting binnen stapt.

laat2

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Mensen die altijd laat zijn blijken succesvoller en creatiever te zijn
Sluiten