Pranks 20 feb 2018 Redacteur

Mensen willen kindervrije gedeelten in vliegtuigen

Ik ben meestal te dronken om op te merken naast wie ik zit op vluchten, maar voor sommige mensen is het idee om naast een kind of baby te zitten hun eigen hel.

En niet alleen ‘sommige’ mensen, veel mensen. Uit een onderzoek van Airfare bleek dat meer dan de helft (52 procent) zei dat gezinnen met kinderen jonger dan 10 jaar in een apart gedeelte moesten zitten.

Dat lijkt hoog, nietwaar? Ben ik de enige die denkt dat er waarschijnlijk ouders in zijn die betalen om niet naast hun eigen kinderen te zitten?

Een mogelijk idee is om ouders aan het ene uiteinde van het vliegtuig te laten zitten en die zonder kinderen aan het andere, meldt de metro.

Verschillende luchtvaartmaatschappijen, bijvoorbeeld de Indiase firma IndiGo, hebben al zogenaamde ‘kindervrije zones’ aangekondigd, maar het idee lijkt nog niet zo verstrikt te zijn geraakt in internationale luchtvaartmaatschappijen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Mensen willen kindervrije gedeelten in vliegtuigen
Sluiten