Pranks 3 aug 2017 Redacteur

Met deze hack koopt hij altijd het perfecte cadeau voor zijn partner, keer op keer

Dit is Jordan, 29, en TyAnna, 25, uit Westfield, New Jersey. Ze zijn sinds maart een getrouwd paar, maar ze zijn al meer dan 3 jaar samen.

jordan2

Alhoewel het echtpaar inmiddels gelukkig getrouwd is, geeft Jordan toe dat hij zo’n 3 jaar achter TyAnne heeft aangelopen voordat ze eindelijk samen kwamen. “I had been trying to convince TyAnna to let me take her on a proper date,” he told BuzzFeed News. “She finally said yes for Valentine’s Day our senior year.”

Toen Jordan in 2014 een date met TyAnne scoorde, begon hij zichzelf op te jagen over het vinden van het perfecte cadeau. Dat was het moment dat een gemeenschappelijke vriend adviseerde om eens op haar Pinterest pagina te kijken. “I had never even heard of Pinterest before”, gaf hij toe.

Hij dook in de wereld van Pinterest en maakte zelfs een generieke Pinterest-account voor zichzelf. Het account bestaat nog steeds, en sinds zijn eerste date volgt hij het account van haar vrouw voor het vinden van cadeau ideeën.

jordan3

Jordan vertelt dat hij het account niet voor zichzelf gebruikt, maar dat hij ook de accounts en Pinterest-borden volgt die zijn vrouw leuk vindt. “She’s picky and she likes things that tend to be small or handmade… so I like to get things right the first time”, aldus de slimste partner aller tijden.

In de loop der jaren heeft het haar bijvoorbeeld de perfecte saffierneusring, lipgloss en oorbellen cadeau gedaan – allemaal geïnspireerd door haar Pinterest pins. Wat een voorbeeld!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Met deze hack koopt hij altijd het perfecte cadeau voor zijn partner, keer op keer
Sluiten