Images 8 okt 2016 Marjolein

Milanese Godin is donkerder dan donker en prachtiger dan prachtig!

Khoudia Doip ownt het internet met haar prachtige huidskleur. Haar bijnamen zijn ‘Darky’, ‘Dochter van de Nacht’ en ‘moeder van de sterren’. Khoudia is gezegend met een bijzondere, maar prachtige donkere huid. Haar huid in combinatie met haar contouren maken haar tot een prachtige vrouw.

prankster-darky-4
prankster-darky-2

Ze was vroeger allesbehalve zeker van zichzelf. Was niet blij met zichzelf, want werd – verrassend genoeg – gepest en kreeg toen wat minder mooie bijnamen toegekend dan nu. Desalniettemin, die negativiteit ligt nu ver achter haar. Ze heeft het verwerkt en zichzelf geaccepteerd. Nu deelt ze haar uiterlijk met de hele wereld en krijgt ze juist complimenten voor haar verschijning. Way to go Khoudia!

prankster-darky
prankster-darky-3

Ze is een inspiratie voor jonge donkere vrouwen over ter wereld. De trend voor het bleken van de huid is in feite een groot probleem in zowel Afrika als Azië. Ze proberen zalfjes en allerlei poespas om hun huid lichter te maken, om zo te passen in een wereld die overduidelijk wordt gedomineerd door de Westere fashion-idealen. Khoudia laat zien hoe belangrijk het is om jezelf te omarmen en te waarderen zoals je bent.

Reageer op artikel:
Milanese Godin is donkerder dan donker en prachtiger dan prachtig!
Sluiten