Pranks 6 mrt 2017 Redacteur

Moeder krijgt kritiek omdat ze dochter laat trouwen, maar 22 jaar later hoort ze dit!

In juli 1995 gaf een heel bijzonder koppel elkaar het ja-woord. Ondanks de twijfelaars die niet geloofden dat ze samen een gelukkige toekomst zouden hebben en als koppel niet zouden werken, gaven Maryanne en Tommy Pilling iedereen ongelijk. 22 jaar nadat ze trouwden, zijn Maryanne en Tommy gelukkiger dan ooit. Ze wonen naast de moeder van Maryanne in Essex, en haar zus en familie wonen slechts enkele huizen verderop. Ze maken geen ruzie; ze houden onvoorwaardelijk van elkaar.

Maar toen in de tijd was dit sprookje bijna niet uitgekomen. Maryanne, 46, en Tommy, 59, hebben beiden aanzienlijk wat hindernissen moeten nemen in het leven. Ze hebben beiden Down en hebben in hun leven al met heel wat onbeleefde mensen moeten afrekenen.

Hun liefdesverhaal begint in een lokaal opleidingscentrum voor mensen met leermoeilijkheden. Ze gingen samen uit en hun relatie was onschuldig en schattig. 18 maanden nadat ze samen uitgingen, wist Tommy dat Maryanne de ware was – en hij vroeg haar ten huwelijk. Hij vroeg haar zelfs ten huwelijk met een speelgoedring uit een machine. Maar eerst vroeg Tommy de moeder van Maryanne om toestemming.

De mama van Maryanne gaf haar zegen, maar helaas waren anderen het daar niet mee eens. De zus van Maryanne, Linda Newman, zei dat haar moeder heel wat tegenkanting kreeg omdat ze hen steunde.

Dus in juli 1995 stapten Maryanne en Tommy tijdens een prachtige huwelijksceremonie in het huwelijksbootje, omringd door familie en vrienden die hen met liefde bedolven. Maryanne’s moeder was samen met Tommy naar de juwelier gegaan om een “echte” trouwring uit te kiezen. Als jong meisje had Maryanne er altijd al van gedroomd om een grote ring te hebben, en dat was precies wat ze kreeg.

“Als ze samen hand in hand over straat wandelen, maken ze op een statement op een goede manier.

Sommige mensen staren. Ze gaan ervan uit dat mensen met Down en leermoeilijkheden niet kunnen trouwen.

Maar we krijgen ook heel veel liefdevolle berichten van mensen die geïnspireerd zijn door hun verhaal.”

Maryanne zegt vandaag over haar huwelijk:

“Mijn trouwdag was de beste dag van mijn leven. Ik was geschokt toen Tommy me ten huwelijk vroeg, maar ik moest geen twee keer nadenken om ja te zeggen. Tommy en ik maken nooit ruzie. Ik hou erg veel van mijn echtgenoot. Hij is mijn beste vriend.”

Kijk hieronder hoe hun liefdesverhaal zich ontvouwde en DEEL dit prachtig echtpaar met je vrienden!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Moeder krijgt kritiek omdat ze dochter laat trouwen, maar 22 jaar later hoort ze dit!
Sluiten