Images 21 sep 2016 Mark

Moeder laat 2-jarige peuter achter in auto zodat ze kan feesten in een nachtclub

club1

Een schokkende foto is opgedoken, waarin het moment gevangen is wanneer een moeder haar twee jaar oude peuter in haar auto achterlaat zodat ze zelf kon gaan feesten in een nachtclub met collega’s.

Een dramatische confrontatie volgde tussen de moeder, 25, een groep bezorgde bijstanders die de politie hadden gebeld nadat het kind keihard was gaan huilen in de vroege uurtjes van zondagmorgen.

De peuter werd gevonden in een emotionele staat zonder enig toezicht. De politie moest een monteur bellen om de auto open te breken. Toen de moeder eindelijk arriveerde werd ze geconfronteerd door de politie – ze wordt mogelijk vervolgd voor de verwaarlozing van de zorgplicht van haar kind.

Gezaghebbenden in Schaffhausen, Zwitserland, hebben bevestigd dat de jonge moeder het kind alleen had gelaten om zelf te kunnen feesten in de nabijgelegen nachtclub met haar collega’s.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Moeder laat 2-jarige peuter achter in auto zodat ze kan feesten in een nachtclub
Sluiten