Pranks 1 okt 2017 Redacteur

Moeder laat dochter zelf bepalen wat ze draagt; dit is het resultaat!

Kinderen hun eigen kleding laten uitkiezen is een belangrijke ontwikkeling in de opvoeding. Die in veel gezinnen met veel drama’s gepaard gaat. Waar in menig huishouden flink over wordt gediscussieerd gaat over de vraag wat wel en niet “aanvaardbaar” is om op school of in het openbaar aan te doen. En die discussie speelt zich vaak af als de schoolfotograaf langskomt.

Op de peuterschool van de 3-jarige Kaylieann Steinbach kwam er ook een heuse schoolfotograaf langs. En haar ouders lieten Kaylieann haar kleren helemaal zelf uitkiezen. Ze wachtten met ingehouden adem om te zien wat ze zou kiezen, en toen ze de trap af in haar Superman outfit, moesten ze vreselijk lachen.

Dit was het resultaat van de fotoshoot, compleet met cape en de Superman pop. Kijk nou naar die trotse blik van deze 3-jarige!

En dit is weer een perfect voorbeeld van hoe onschuldig en geweldig kinderen zijn. Ze trekken zich nog niets aan van allerlei sociale normen en vragen, ze doen wat ze willen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Moeder laat dochter zelf bepalen wat ze draagt; dit is het resultaat!
Sluiten