Pranks 25 okt 2017 Redacteur

Moeder slaat baby bont en blauw met een lepel… en de uitspraak van de rechter is ongelooflijk

Een vrouw uit het zuiden van Australië is aan een gevangenisstraf ontsnapt – hoewel ze schuldig pleitte aan het slaan van haar acht maanden oude dochter met een lepel. De 26-jarige moeder Lorien Norman riskeerde tot 13 jaar gevangenisstraf, maar de uiteindelijke straf kwam daar nog niet in de buurt van.

De 26-jarige moeder kreeg een boete van 500 dollar en moet zich twee jaar “goed gedragen”, nadat ze zelf beloofde zulks te doen.

Ze werd dezelfde dag nog vrijgelaten. De reden achter de zachte bestraffing was dat de rechter de verwondingen niet zwaar vond.

Het voorval vond plaats in oktober 2016. Lorien had de politie zelf gebeld en dreigde ermee om haar dochter door het raam te gooien.

Toen de politie arriveerde, stelden ze vast dat de baby onder de blauwe plekken stond.

Bleek dat de moeder haar dochter met een lepel geslagen had. De dokters stelden vast dat de baby minstens acht verschillende bloeduitstortingen op haar gezicht en lichaam had, waaronder bloeduitstortingen in haar nek, op haar voorhoofd, wangen, oren en armen.

Rechter Jack Costello liet optekenen: “Elke aanval tegen een kind van die leeftijd betekent een ernstige vertrouwensbreuk. Nochtans is dit niet meteen het ergste geval van geweld dat we ooit al gezien hebben.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Moeder slaat baby bont en blauw met een lepel… en de uitspraak van de rechter is ongelooflijk
Sluiten