Moeder geeft haar leven voor het leven van haar kind

Mark 1 sep 2015 Images

Toen Athena Serbus-Krueger pijn in haar borst begon te krijgen, ging ze naar het ziekenhuis. Dit is waar de artsen haar vertelden dat ze zwanger was.
Athena en haar man Ben vonden het geweldig!
“Ze kwamen terug en zeiden, ‘je bent zwanger en dat is waarom je pijn in je borst hebt, het komt allemaal door de zwangerschap,’” zie Athena.

1

De pijn ging niet weg. Athena voelde een knobbel in haar borst maar de artsen verzekerden haar dat het een opgezwollen melkklier was, veroorzaakt door haar zwangerschap.
Athena echter had een voorgevoel. Ze vroeg om meer testen. De resultaten kwamen terug met hartverscheurend nieuws: Athena had een zeldzame vorm van borstkanker die door zwangerschap veroorzaakt wordt.

Dit is een vreselijke situatie maar elk kind dat geboren wordt is een geschenk.
“We moesten alles steeds aan God geven. Ik zat hier en zei, ik geef het allemaal aan jou God. Het is allemaal in jouw handen, en ik weet dat het goed zal komen,” zei ze..
De kanker was zo agressief dat ze chemotherapie kreeg terwijl ze 15 weken zwanger was.
Om door te kunnen gaan met de behandeling moest haar dochter, Amari, prematuur geboren worden via keizersnede toen Athena 32 weken was.
Athena, een echter vechter, kreeg nog meer bestraling, chemotherapie en een operatie, zodat ze er zou kunnen zijn voor haar kleine meisje.

Helaas zaaide de kanker uit naar haar longen, lymfeklieren en hersenen. Weken voordat Amari 1 jaar werd was de tijd van haar moeder op.
Voordat Athena deze wereld als dappere moeder verliet, besloot ze iets bijzonders te doen voor Amari.
Bekijk de video hierboven van dit aangrijpende verhaal. (Via leeshet.nu).

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Moeder geeft haar leven voor het leven van haar kind
Sluiten