Images 1 aug 2016 Mark

Moeder van jonge tweeling krijgt na autopech hulp uit onverwachte hoek!

Coty Vincent is moeder van een tweeling en kreeg laatst hulp uit onverwachte hoek toen ze met autopech kampte. Ze raakte betrokken bij een auto-ongeluk waardoor ze tijdelijk een auto moest huren. Bij Enterprise Rent-A-Car aangekomen dacht ze er snel klaar mee te zijn, maar omdat ze twee kinderen (11 maanden oud) op haar arm droeg (geen kinderwagen mee) werd het allemaal even wat moeilijker.

1

Toen kreeg ze opeens hulp uit onverwachte hoek. Medewerker John besloot er simpelweg één op zijn arm te nemen terwijl hij de aanvraag verwerkte.

Een van de meest meelevende en zorgzame mensen die ik in lange tijd heb ontmoet”, schreef Coty op Facebook.
“Er zouden meer mensen zoals John moeten zijn, die net even wat extra hun best doen.”

3

Ze plaatste bovenstaande foto met John en een van haar kinderen op Facebook en twee dagen later had ze al zo’n 125.000 reacties op haar bericht.

“In deze harde en tragische tijd, is het goed om ook eens aandacht te geven aan mensen die gewoon vriendelijk zijn,” vertelde Coty.

Het management van Enterprise Rent-A-Car kreeg het nieuws al snel te horen. Ze besloten de familie een ruime familiekinderwagen te geven en John een beloning voor zijn uitstekende service! Wat een klein gebaar wel niet teweeg kan brengen, vergeet dat niet!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Moeder van jonge tweeling krijgt na autopech hulp uit onverwachte hoek!
Sluiten