Moeder verplicht dochter om botox te gebruiken. Om haar zo het mooiste kind op de wereld te maken!

john de jong 26 apr 2017 Images

Priscilla van der Gouw uit Almere is heel trots op haar dochter Chalana (4). In de afgelopen twee jaar heeft ze Chalana talloze beautybehandelingen laten ondergaan. Maar het resultaat mag er zijn, vindt Priscilla. Ik was niet helemaal tevreden met haar uiterlijk. Daarom heb ik contact gezocht met een cosmetisch chirurg die haar flink onder handen nam. Nu is ze veel knapper”, aldus de moeder. Chalana kreeg in totaal zestig botox-injecties, een neusversmalling en een ooglidcorrectie.

 Het ontbreekt in Nederland aan voldoende, goed opgeleide cosmetisch artsen. Er zijn nogal wat prutsers actief. Daarom begint het Erasmus MC aan een speciale opleiding.
Het is belangrijk dat je kind bij een goede behandelaar terechtkomt, zegt Priscilla. Mijn dochter en ik gaan altijd naar een prima amateurdermatologe.

Zij behandelt Chalana gewoon aan de keukentafel. Supermakkelijk! Chalana is nog niet helemaal klaar. Als ze lacht, gaan haar mondhoeken omhoog. Heel lelijk. Daar gaan we in de komende tijd nog aan werken, vertelt haar moeder.

En ik vind haar borsten te klein, maar ze mag pas een borstvergroting als ze 10 is.

Reageer op artikel:
Moeder verplicht dochter om botox te gebruiken. Om haar zo het mooiste kind op de wereld te maken!
Sluiten